Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2014 » Ноябрь » 14 » 19:11:03

Борислав Розенблат закликав житомирян активніше допомагати армії теплими речами

14.11.2014, 19:19:37 3916 17
Борислав Розенблат закликав житомирян активніше допомагати армії теплими речами

®
14 листопада новообраний депутат Верховної Ради від Житомира Борислав Розенблат звернувся до житомирян через свою сторінку у соціальній мережі Facebook із закликом активніше допомагати армії, зокрема зробити акцент на теплому одязі і термобілизні:

"Друзі, в країні іде війна, на якій щодня гинуть кращі сини українського народу, захищаючи нас з вами. Щоденно ми отримуємо тривожні новини зі сходу. Ми не можемо залишити хлопців напризволяще у цей важкий для нас усіх час.  Я переконаний - мій обов'язок, як і обов'язок кожного свідомого громадянина, докласти максимум зусиль і допомогти тим, хто нині знаходиться на Донеччині і Луганщині.

Попри те, що наші безстрашні волонтери постійно підтримують військових і, ризикуючи власними життями, під обстрілами возять у зону проведення АТО допомогу, цього недостатньо. Форма і берці в тих умовах зношуються швидко, їжа закінчується, хлопцям потрібно ще більше теплого одягу і взуття. Особливо гостро проблема постала з настанням холодів.  За цей тиждень мені разом з моїми однодумцями вдалося відправити на схід 2 машини. Традиційно одна поїхала на Луганщину, інша - на Донеччину.

Ми закупили необхідні для техніки запчастини, термобілизну, теплий одяг приблизно на 40 тисяч гривень.  Люди, робіть як ми і робіть краще, ніж робимо ми! Зараз дуже холодно і я всіх закликаю робити усе можливе, щоб наші військові там не мерзли. Вони сплять в землянках, вкриваючись бушлатами, у них мало ковдр. Не треба багато розповідати, бо ми усі бачили фотографії, які привозять волонтери і журналісти
.",- написав Розенблат.

Він також зазначив, що не збирається зупинятися і продовжить допомагати українським військовим, бо розуміє, що хлопці там воюють перш за все не проти сепаратистів і окупантів, за нашу з вами країну.

Прес-служба Борислава Розенблата










Тэги: благотворительность, АТО, Розенблат

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: