Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2015 » Январь » 1 » 02:20:44

И.о. мэра Житомира и председатель ОГА поздравили житомирян с Новым 2015 годом

01.01.2015, 02:32:19 13551 3
И.о. мэра Житомира и председатель ОГА поздравили житомирян с Новым 2015 годом

И.о.Житомирского городского головы Любовь Цимбалюк и председатель Житомирской областной госадминистрации Сергей Машковский поздравили житомирян с рождественскими и новогодними праздниками.

"Этот год был тяжелым для Украины и для каждого из нас. Но вместе с тем - это время прозрения и осознания национального достоинства. Украинцы завоевали свою свободу и защищают её от внешнего агрессора. Страна поднялась и возродилась", - уверен Машковский.

"Провожая год прошедший, хочется сказать слова особой благодарности всем гражданам, житомирянам и гостям города, руководителям учреждений и организаций, депутатам городского и областного советов, спонсорам и меценатам за поддержку и помощь в проведении мероприятий, направленных на развитие различных отраслей жизнедеятельности города Житомира", - заявила Цимбалюк.


Дорогі житомиряни!

Напередодні різдвяних та новорічних свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Тож нехай мрії кожного стануть реальністю у новому році.

На жаль, рік, що минає, був для нас непростим та не завжди радісним. Та попри всі втрати і негаразди ми стали більш рішучими та єдиними у своїх європейських прагненнях. Ми – багатомільйонний народ і йдемо шляхом, який обов'язково приведе нас до успіху та європейського майбутнього. Житомирська громада вкотре довела, що ми з гідністю долаємо усі випробування, разом плідно працюємо заради кращого майбутнього нашого рідного Житомира та України.

Проводжаючи рік минулий, хочеться сказати слова особливої вдячності всім громадянам, житомирянам і гостям міста, керівникам установ і організацій, депутатам міської і обласної рад, спонсорам і меценатам за підтримку і допомогу у проведенні заходів, спрямованих на розвиток різних галузей життєдіяльності міста. Сподіваюся, що прийдешній рік принесе мир в наші оселі, виправдає всі наші сподівання, добрі надії та прагнення.

Від усієї душі бажаю вам людського щастя, здоров'я, родинного тепла та поруч близьких людей. Хай у ваших домівках завжди панує мир, взаєморозуміння та любов. З Різдвом Христовим! З Новим роком вас, дорогі житомиряни!

В.о.Житомирського міського голови Любов Цимбалюк




Дорогі жителі Житомирщини!

Щиро вітаю Вас зі світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю, аби Новий 2015-й рік був мирним і щасливим, а Різдво наповнило кожен дім радістю, злагодою, достатком та Божим благословенням. Хай усі ваші починання будуть добрими та благородними.

Хай з останніми хвилинами старого 2014 року покинуть нас турботи та негаразди, а рік прийдешній буде щедрим на нові досягнення та перемоги. Щиро бажаю, щоб ваша праця завжди була потрібною і корисною.

Цей рік був важким для України і для кожного з нас. Але разом з тим – це час прозріння та усвідомлення національної гідності. Українці вибороли свою свободу і захищають її від зовнішнього агресора. Країна піднялася і відродилася.

Хай ці свята будуть гарними для всіх нас і принесуть надію. Україна буде вільною і заможною. Бажаю, щоб мир і спокій завжди панував у нашому краї і у всій нашій державі.

Щедрого Нового року та гарних Різдвяних свят!

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський


Тэги: Житомир, новый год, Поздравления

Схожі новини:


Комментариев: 3
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 14:08:46, 01.01.2015 [Материал]

совковая мода поздравлять население всем кому не лень, при этом не искренне и нафиг никому не нужное.
Jew
3 Василий Ивановичь Пупкин (Jew)   • 19:49:27, 01.01.2015 [Материал]

Мошонський)
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 19:29:50, 01.01.2015 [Материал]

Оно сделало вид, что поздравило, мы сделали вид, что услышали...
Оголошення на ЖЖ інфо: