Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Май » 29 » 09:07:42

Обласна парторганізація «ВО Батьківщина» заявила про створення нової справжньої фракції у Житомирській облраді     Реклама  

29.05.2015, 09:07:42 5478 0
Обласна парторганізація «ВО Батьківщина» заявила про створення нової справжньої фракції у Житомирській облраді

Обласна партійна організація «ВО Батьківщина» на вчорашній сесії обласної ради заявила про створення нової справжньої депутатської фракції політичної партії «ВО Батьківщина».

Про це "Журналу Житомира" повідомили у прес-службі обласної парторганізації. В редакцію видання надійшла наступна заява:

Заява Житомирської  обласної партійної організації «ВО Батьківщина» 
 
Обласна партійна організація заявляє про вирішальний етап очищення партії від пристосуванців. Вчора, 28 травня на сесії Житомирської обласної ради було оголошено про створення справжньої фракції політичної партії «ВО Батьківщина». 

На ранок сьогоднішнього дня фракція партії «ВО Батьківщина», яка створювалася у 2010 році, налічувала 21-го депутата. Восени минулого року, після відомого партійного очищення на вищому політичному рівні ряд житомирських депутатів фракції перейшли у «Народний Фронт», навіть увійшли до його керівних органів. Незважаючи на це  депутати обласної ради – начальник житомирської митниці Сергій Гринчук, перший заступник голови житомирської обласної ради Руслан Годований, голова Ружинської держадміністрації Наталія Скавінська, завкафедрою ЖДТУ Григорій Засік, які є членами партії «Народний Фронт»,- протягом останніх двох місяців категорично відмовлялися вийти із фракції. Саме тому було прийнято кардинальне рішення:  члени партії «ВО Батьківщина», які не зрадили і залишилися в її лавах , оголосили  про намір створити  справжню фракцію партії «ВО Батьківщина» і вийшли із лжефракції, яку фактично було окуповано представниками «Народного Фронту».

 Ми здивовані, що більше ніж півроку керівництво  «Народного Фронту» не реагувало на присутність членів своєї партії у фракції партії «ВО Батьківщина». Принагідно цією заявою інформуємо лідера «Народного Фронту»  Арсенія Яценюка і зазначаємо, що людина, яка зрадила один раз, зрадить і вдруге.

В.о Голови Житомирської обласної
 партійної організації                                    О. Чубатенко

Тэги: облсовет, батьківщина, Житомирская область, фракция

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: