Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 7 » 10:09:00

​Працівники Житомирської кондфабрики масово пишуть заяви про прийом на роботу до ЗАТ «Житомирські ласощі»     Реклама  

07.12.2015, 10:09:15 4641 4
​Працівники Житомирської кондфабрики масово пишуть заяви про прийом на роботу до ЗАТ «Житомирські ласощі»

Попри намагання Ігоря Бойка, власника вже не існуючого ТдВ «ЖЛ», зупинити процес відновлення права власності іноземного інвестора «Дельта Кепітал С.А.» (що має 95% акцій ЗАТ «Житомирські ласощі») на Житомирську кондитерську фабрику, прості працівники вже зрозуміли, що відбувається і, приставши на сторону законного власника, почали масово писати заяви про прийом на роботу до ЗАТ «Житомирські ласощі».

Про це «Журналу Житомира» заявили у прес-службі ЗАТ «Житомирські ласощі».

«Люди, в першу чергу персонал фабрики, повірили нам. Якщо вчора і позавчора ми отримували поодинокі заяви про вступ на роботу, і люди йшли до нас мало не озираючись, то сьогодні до нас в офіс йдуть вже цілими бригадами. Причому, відкрито, не ховаючись. У неділю, до першої години дня, нами було отримано загалом 150 заяв. Ці люди вже прийняті на роботу до ЗАТ «Житомирські ласощі». Рішенням правління цим працівникам був оформлений аванс. Ті, хто вимушено, через дії колишнього керівництва, не працював, не повинні нести втрати у заробітній платі. Ми оплатимо працівникам цей простій. Маємо надію, що завтра-післязавтра цей процес буде завершено, і з середи підприємство відновить свою господарську діяльність», - коментує події Олександр Рогаль, новий директор Житомирської кондитерської фабрики. 

«На сьогодні адміністративна будівля фабрики усе ще заблокована. Тож офіс ЗАТ «Житомирські ласощі» знаходиться в іншому, орендованому приміщенні на вул. Лесі Українки, 33», - інформує прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі».

Олександр Рогаль сказав, що сподівається на те, що й інші працівники зрозуміють, що відбувалося з фабрикою останні 5 років та що відбувається зараз. «Ми це пояснюємо людям. Також важливо дати їм зрозуміти, що треба робити, щоб підприємство не втратило своїх позицій на ринку. Щоб усі попередні їхні досягнення не виявилися марними», - підкреслив О. Рогаль.  

За словами Рогаля, серед завдань, що стоять перед новим керівництвом фабрики, не лише відновлення роботи підприємства та збереження кількості працюючих, але й поновлення співпраці з постачальниками, яких «кинуло» старе керівництво, не сплативши за попередні поставки. Фірма що приймала сировину, визнана банкрутом. Її борги перед постачальниками є дуже великими, це мільйони гривень.

Серед тих, хто бажає надалі працювати у ЗАТ «Житомирські ласощі», - чотири майстра та два головних спеціаліста. «Це поки перші ластівки. Але я сподіваюся, що й інші керівники середньої ланки повірять нам, зрозуміють, що ніхто з нас не збирається грабувати фабрику, закривати її та викидати людей на вулицю», - веде далі Олександр Рогаль.

І додає: «Ми пройшли довгий і важкий шлях до відновлення справедливості. Але доказали, що можна у законний, мирний спосіб відновити свої права. Це дає нам впевненість, що процес йде до завершення. І я думаю, що цей процес незворотній». 

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»


Тэги: рейдерский захват, Житомирские ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 4
SU
1 Viacheslav (SU)   • 11:31:03, 07.12.2015 [Материал]

.... пля... как в том анекдоте... если женщина сверху, в позе всадницы, то кто кого, собстевнно, ипет? ))))
Sandra
2 Sandra (Sandra)   • 12:39:41, 07.12.2015 [Материал]

через год ЖЛ будет называться не иначе как Рошен.
HOOLIGAN
3 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 13:48:06, 07.12.2015 [Материал]

житомирські лайнощі
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 20:22:38, 07.12.2015 [Материал]

Ну до 2010-го була доволі смачна продукція, далі - дійсно лайнощі.
Оголошення на ЖЖ інфо: