Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2015 » Декабрь » 13 » 13:17:25

​Сергiй Машковський привiтав нашу 95-ку в зонi проведення АТО   PR  

13.12.2015, 13:19:17 3175 3
​Сергiй Машковський привiтав нашу 95-ку в зонi проведення АТО

12 грудня голова Житомирської обласної дeржавної адмiнiстрацiї Сeргiй Машковський особисто привiтав бiйцiв славнозвісної 95-ки з 23 річницею створення бригади. 

«Крилаті піхотинці» відзначили День частини в зоні АТО в м. Слав’янськ. 

На свято також завітали Командувач Високомобільних десантних військ України генерал-майор Михайло Забродський, керівник АТО генерал-лейтенант Сергій Гопко, начальник Одеської Військової академії генерал-майор Олег Гуляк.

«Маю за честь особисто вітати Вас, еліту Збройних Сил України – воїнів-десантників. Житомирщині по праву є чим пишатися. Адже саме ви, наші бійці, достойно виконуєте свій професійний обов'язок в зоні проведення АТО. Ви зарекомендували себе не лише на всю область та Україну – вас знають і поважають за кордоном», – сказав бійцям голова Житомирської облдержадміністрації.

Військовослужбовці 95-ї бригади отримали від імені керівництва держави, Збройних Сил України, області та м. Житомира відзнаки, ордени Богдана Хмельницького III ступеня, "За мужність" ІІІ ступеня, медалі "Захиснику Вітчизни", почесні грамоти облдержадміністрації, відзнаки "За вірність присязі", "За заслуги перед містом" ІІІ ступеня, іменні годинники та цінні подарунки,.

Михайло Забродський, вітаючи військовослужбовців, назвав 95 бригаду "великою міцною злагодженою командою" та побажав їм завжди повертатися додому без бойових втрат.

Сергій Машковський подякував Михайлу Забродському за вміле курування військовими частинами в ході проведення АТО та кожному воїну за мужність, героїзм і любов до рідної землі.

Крім офіційних нагород та вітань, від Житомирщини Сергій Машковський привіз військовим 5 тонн необхідної допомоги. Керiвник областi подякував волонтерам Олександру Зубу та Сeргiю Нiколайчуку за те, що допомогли доправити допомогу в мiсто Слав’янськ.
Фотографії:
​Сергiй Машковський привiтав нашу 95-ку в зонi проведення АТО ​Сергiй Машковський привiтав нашу 95-ку в зонi проведення АТО ​Сергiй Машковський привiтав нашу 95-ку в зонi проведення АТО ​Сергiй Машковський привiтав нашу 95-ку в зонi проведення АТО

Тэги: 95 аэромобильная бригада, Машковский, праздники

Схожі новини:


Комментариев: 3
Hireling
1 Олег (Hireling)   • 14:11:25, 13.12.2015 [Материал]

О, да... ещё фоток, ленточек и пиара... надоели уже.
Berserk80
2 Che (Berserk80)   • 15:32:24, 13.12.2015 [Материал]

Помогите материально. Часы оно конечно, хорошо... НО у них семьи
ZVEZDA
3 Житомирянин (ZVEZDA)   • 20:51:36, 13.12.2015 [Материал]

С праздником, мужики!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: