Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Январь » 27 » 16:22:58

АБУ не хоче розслідувати напад на фабрику «ЖЛ» – Ігор Бойко. ВІДЕО     Реклама  

27.01.2016, 16:22:58 3994 25 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
АБУ не хоче розслідувати напад на фабрику «ЖЛ» – Ігор Бойко. ВІДЕО

Голова спостережної ради ТДВ "ЖЛ" Ігор Бойко наголошує, що Антикорупційне бюро нічого не робить для розслідування рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики.

У черговому інтерв’ю він зробив ряд важливих заяв щодо розбійного нападу на  Житомирську кондитерську фабрику, - повідомляє видання ua1.com.ua

"Інформація, що ця ситуація є наслідком того, що "ЖЛ" була найбільшим конкурентом "Рошен" - абсолютна дурниця. Є люди, які спеціально розповсюджують такі чутки, аби відвернути від себе увагу".

"Вони готувалися до атаки давно, щонайменше, рік. Першим "дзвіночком" було зникнення 27 лютого 2015 року року юриста "ЖЛ" Олександра Петренка, якого, до речі, не знайшли досі, бо правоохоронні органи ведуть пошуки його так, як НАБУ проводить роботу по розслідуванню захоплення фабрики. Я був кілька днів тому в НАБУ (наша заява була написана більше місяця тому), де запитував слідчих, які вони провели дії? Мені відповіли, що, мовляв,  пророблена велика робота. Я запитую: ви допитали Ніну Грущак, яка зупинила роботу підприємства – подавала позови проти нас, які судді задовольнили. Відповідають, що ні. – А її адвокатів допитали? – Ні. – А зробили запит у швейцарський банк, щодо того, що Лещинський отримав від мене 20 млн доларів? – Кажуть, що не зробили. От вам і відповідь, як працює НАБУ. Так і поліція – як не шукали нашого юриста, так і не шукають".

"Ми добиватимемось свого лиш по закону. Про ситуацію знають в ОБСЄ, в американському посольстві – ми їм передаємо всю інформацію, вони це все контролюють. Вони спілкувалися з нашими чиновниками і були дуже здивовані з того, що почули. Аваков сказав, що ніякого відношення до цього всього не має. Виходить, це Ніна Грущак прислала полк Нацгвардії на фабрику, спецбатальйон "Ягуар" і держслужбу охорони? Я, до речі, її ніколи не бачив, але мені було б цікаво з нею поспілкуватись, щоб дізнатись, звідки в 65-літньої пенсіонерки такий адмінресурс і такі статки, щоб оплачувати роботу 4 адвокатів?".

"Якщо хтось щось хоче зробити – то не погрожує, а робить. Наскільки мені відомо, у мене з 1 лютого хочуть забрати особистих державних охоронців. Гадаю, що це вже почали робити".

"За "порядком" на території фабрики наші люд не слідкують. Наших охоронців там нема – ми пішли, віддавши все під відповідальність ДСО, яка потім запустила тітушок".

"Всі перемовини – фейк. Я розумію місцеву владу, яка хоче, щоб все це якомога швидше закінчилось і фабрика почала платити податки. Для прикладу. Кілька днів тому друга сторона конфлікту пообіцяла, що підпишуть 3-сторнній договір - між нами, ними і ДСО. Ми підписали, – у мера! – поїхали в ДСО, а там кажуть, що не будуть нічого підписувати, доки не буде відповідної вказівки з Києва. От і всі перемовини".

"Ми знаємо від наших людей, які працюють у владник структурах, що Буднику було дане доручення закінчити зі всім за час новорічних свят - тоді б його зробили керівником Міграційної служби України. Але у зв’язку з тим, що нічого не вийшло, його збираються звільнити. Але захиталось крісло і під Аваковим - якщо знаєте, з 21 січня багато депутатів від БПП почали заявляти: або звільнення Авакова, або перевибори".

"Це люди - які обманом і кров’ю прийшли до влади під час Майдану. Багато хто не говорить про те, що було на Майдані, але я говоритиму, бо це все взаємопов’язані речі – те, що відбувається в державі і те, що відбувається на "ЖЛ".

"Я особисто не пустив Януковича під час його виборчої кампанії виступити на території фабрики. А перша рейдерська атака на "ЖЛ" була організована саме "регіоналами". Як я можу їх підтримувати?".

"На фабриці не запущені ніякі процеси. Була інформація, що бандити принесли меру Житомира продукцію, начебто, виготовлену ними на фабриці. Але ж це – фейк! Вони просто взяли ще нами зроблену продукцію, запакували в свої ящики, і сказали, що це вони зробили".

"Чи думав піти у владу, щоб захистити свій бізнес? Я дотримуюсь західного принципу: бізнес має бути відділений від політики. Мені цікаво займатись виробництвом. А політику можна робити в країні, де вона є. У нас же є політиканство".

"Мене зараз хочуть змусити до переговорів. Я на це не піду".

"Працівники фабрики кажуть, що хоч як би тяжко не було, вони готові чекати, бо хочуть працювати і бути впевненими в майбутньому. А для того, щоб підприємство запрацювало, багато не треба: треба лише політична воля. Якщо є суперечності з акціонерами - їх треба вирішувати в суді, а не захоплювати підприємство, не даючи йому виконувати свої зобов’язання перед покупцями, партнерами, працівниками та державою".


Тэги: Бойко, Житомирские ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 25
Бушмастер
1 Андрей Юрьевич (Бушмастер)   • 16:27:56, 27.01.2016 [Материал]

Да кому ты нужен! Отжал фабрику у законного собственника, а сейчас хочешь расследования? Хр.н в стакан!
Станишевский
7 Игорь (Станишевский)   • 19:04:58, 27.01.2016 [Материал]

Отжимает реально Пашинский!
tonn
17 tolik (tonn)   • 16:09:14, 28.01.2016 [Материал]

Вот вам лёгкий такой укор,уж не абессудьте.цитата"Участник рейдерской схемы по захвату кондитерской фабрики"ЖЛ", директор-самозванец Александр Рогаль ранее проворовался на госпредприятии "Житомирторф". Ищите по названию в интернете ,оказываеться ещё тот "гусь"!!
bobrikov
2 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 16:48:18, 27.01.2016 [Материал]

дуй назад в россию, надоел
tonn
4 tolik (tonn)   • 17:29:19, 27.01.2016 [Материал]

Шо за гон.
tonn
3 tolik (tonn)   • 16:49:02, 27.01.2016 [Материал]

Что за головсловные реплики.Мы ж в правовой стране(как не как),есть законные процедур,Не может закон пользоваться такими методами,каким пользуються(якобы законые предстели) п.Рогаль э иже с ним . Откровенный розбой,мягко говоря!Прикрытый явно липовыми,НЕЛЕГИТИМНЫМИ решениями,которые не ведерживают минимальной критики,с точки зрения процедуры принятия,отделных решений.а также приминения с явными нарушениями требований по временным границам расмотрений "звернень". "Одним словом" с точки зрения-Законности!Дерзайте.
TarasS
22 Тарас (TarasS)   • 22:05:05, 28.01.2016 [Материал]

Про законність побалакай з Юрою Єнакієвським, патроном (колишнім, нинішнім?) Бойка.
anTaRes
5 anTaRes (anTaRes)   • 18:11:50, 27.01.2016 [Материал]

> Я особисто не пустив Януковича під час його виборчої кампанії виступити на території фабрики.

тут есть поиск, можно найти все визиты сей персоны в город:
http://zhzh.info/news/2007-09-17-1721
http://zhzh.info/news/2009-09-08-5708
http://zhzh.info/news/2009-10-30-6049
http://zhzh.info/news/2009-12-01-6248
...
видимо он не особо расстроился, хлеб-соль-концерты-оды-фсяфигня
Станишевский
6 Игорь (Станишевский)   • 19:04:26, 27.01.2016 [Материал]

Потому что все в курсе и все в теме, потому и не хотят расследовать!
Парейра
8 Себастьян (Парейра)   • 19:06:42, 27.01.2016 [Материал]

Власти надо меньше хипеша, скорей бы налоги в бюджет, а кто будет хазяином никому не важно, а еще лучше чтобы свой был, из власти или приближенных
Самчук
9 Анна (Самчук)   • 19:09:22, 27.01.2016 [Материал]

Пашинський з Лещинським - злодії, не дають людям працювати, ми хочемо, щоб все було добре. Ми за Бойка!
Cobalt
10 Cobalt (Cobalt)   • 20:16:15, 27.01.2016 [Материал]

"...АБУ не хоче розслідувати напад на фабрику «ЖЛ»..."

Про який саме напад йдеться мова? Чи не на той напад, що стався у 2010-му році? ;-)
tonn
11 tolik (tonn)   • 07:56:55, 28.01.2016 [Материал]

Шо за провокационные вопросы,или правильней сказать ироничные,скажи,"любезный"Зачем будоражить,ведь из статьи предельно понятно,что да как.Общественность проинформирована,теперь действительно любопытно,Навсколько декламации наших чинушь, професионаловсовпадают с действиями.Давайте лучше поддержим!!!!! Ведь завтра (может быть)такое бездействие может коснуться ,кого угодно,друзья.
kratos
12 Kratos (kratos)   • 12:33:50, 28.01.2016 [Материал]

Пока Бойко раздает интервью, фабрика потихоньку начинает работать.
tonn
16 tolik (tonn)   • 16:06:33, 28.01.2016 [Материал]

абсурд,это замыливание глаз,чтобы обмануть ,ввести в заблуждени е,Поймите,законнох прав на материальнеые ценности у них нет,сейчас происходит процес кручения напёрстков (в переносном смысле)рогалем ,теми кто с ним-мы все смотрим когда остановиться кручение напёрстков,а посколько,они (рогаль ко)мелкие мошенники,то попытаються в момент остановки сделать подмену,тем самым обмануть,обмануть всех ,вся.Не дадим!Будьте бдительны.
1-10 11-14
Оголошення на ЖЖ інфо: