Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Апрель » 3 » 13:43:58

Житомирская мэрия ищет 6 начальников на замещение вакантных должностей

03.04.2016, 13:48:36 5070 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирская мэрия ищет 6 начальников на замещение вакантных должностей

Житомирский городской совет объявил конкурс и ищет 6 начальников на замещение вакантных должностей. Информация о конкурсе размещена на сайте Житомирской мэрии.

«Исполком Житомирского городского совета объявляет конкурс на замещение вакантной должности должностного лица местного самоуправления», - говорится в сообщении.

Итак, Житомирскому городскому совету нужны:
 

Начальника контрольно-аналітичного відділу міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта фінансового або економічного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.
 

Начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта (будівництво та архітектура або право) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.
 

Начальника управління капітального будівництва міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища будівельна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.
 

Начальника муніципальної інспекції міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах  не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та  персональним комп’ютером.
 

Начальника відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою.
 

Начальника управління охорони здоров’я міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища медична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в медичній сфері не менше 5 років, вільне володіння державною мовою, персональним комп’ютером.
 


Оголошення надруковано в газеті «Місто» від 01.04.2016 № 13. Прийом документів: з 01 квітня 2016 року по 30 квітня 2016 року. При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад. Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  • - заяву про участь в конкурсі ;
  • - заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;
  • - фотокартку розміром 4 х 6 см;
  • - копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • - декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;
  • - копію документа, який посвідчує особу;
  • - копію військового квитка (для військовослужбовців або військово-зобов’язаних).

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається кадровою службою міської ради додатково. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова 4/2, кімната 229, тел.: 48-11-81.


Тэги: горсовет, работа, Житомир, вакансии

Схожі новини:


Комментариев: 3
Zefir
1 Моє місто (Zefir)   • 08:38:55, 04.04.2016 [Материал]

Дивно, але у нас в місці не повинно бути з цім проблем. Досить зайти на ЖЖ и зразу побачимо когорту розумних, фахівців в усіх галузях одночасно. Людей, які знають, що, де, кому і коли потрібно робити. Є дуже гарна нагода показати це на практиці, а не тільки в коментарях на ЖЖ.
European_Man
2 Viacheslav (European_Man)   • 13:50:17, 04.04.2016 [Материал]

Шановний вище, а вас особисто приписка про "керівні посади" не насторожує? Диванні спецалісти, взяли б і зробили, давайте - нехай зроблять ті вакансії доступними просто для хороших фахівців з вищою освітою, близькою по духу до обов`язків, які доведеться виконувати, та організаційними навиками на будь-якій посаді (не розумію, до чого тут керівні посади???). Що провідних менеджерів успішного підприємства чекають? Чи може керівників діячих підприємств? Чи хабарників, які вже нормально розбираються у питаннях розкрадання держмайна і коштів? Треба вимагати змінити ці дурні вимоги до вакансій! От тоді і кандидати з`являться - налякані, молоді і не досвідчені, але готові до змін. А з цими фахівцями з навиками роботи на керівних посадах нехай ідуть до бісу. Мені ще цікаво, а ті, хто складає такі оголошення про вакансії, мають освіту спеціаліста з управління персоналом? Впевнений, що ні. То як, скажіть, вони там опинилися, хто дозволив надрукувати ці безглузді вакансії? І найбільш головне - кого вони чекають побачити? У мене все.
Zefir
3 Моє місто (Zefir)   • 19:57:35, 04.04.2016 [Материал]

Це Ваша думка і я її поважаю. Раціональне зерно тут є. Але завжди найдуться незадоволені критикі, які будуть розказувати нам щось інше. І, повірте, цьому не буде ні кінця не краю. Взяти, на приклад, поліцію -"налякані, молоді і не досвідчені, але готові до змін". І почитайте, будь ласка, що тут про них пишуть. Є такі, що кажуть, чого не взяли старих і досвідчених. Але в цьому і полягала суть реформи. Так буде і тут. В цьому випадку зауваження зробили Ви. Зроблять як кажете Ви, то знайдуться знову таки ж, як Ви. Тому ніхто нікого не повинен слухати. Повинні бути жорсткі вимоги і їх потрібно дотримуватись. До тих вимог потрібно додати ще: не бути корупціонером. Якось так. ИМХО.
Оголошення на ЖЖ інфо: