Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2018 » Апрель » 5 » 14:46:26

Володимир Ширма взяв участь у розширеній урядовій нараді з питань децентралізації

05.04.2018, 14:46:26 2194 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Володимир Ширма взяв участь у розширеній урядовій нараді з питань децентралізації

Голова обласної ради Володимир Ширма взяв участь у розширеній урядовій нараді «Децентралізація та регіональний розвиток», яка відбулась 5 квітня у м. Вінниця під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та за участі Президента України Петра Порошенка.

Житомирщину також представляють голова облдержадміністрації Ігор Гундич, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, голова Високівської ОТГ Микола Бардук, голова Баранівської ОТГ Анатолій Душко та голова Романівської РДА Олексій Капінус, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Власними думками з наради поділився голова обласної ради Володимир Ширма.
 

«Держава наразі потребує подальшого реформування, тому реформа децентралізації для українського суспільства надважлива, і її обов’язково потрібно втілити на все 100% задля економічного зростання регіонів. А це залежить саме від якісної роботи на місцях, потрібно проводити активну політику роз’яснення і показувати переваги реформ. Влада пообіцяла передати кошти на місця, і влада тримає слово. Надходження до місцевих бюджетів зросли в кілька разів, що дає змогу громадам будувати нові школи, дитячі садочки, спортивні майданчики, центри адміністративних послуг тощо. Громади мають розуміти – затягуючи зі створенням ОТГ, вони втрачають величезні можливості і без об’єднання не матимуть перспектив подальшого розвитку», - сказав Володимир Ширма.
 

На розширеній нараді представники громад з усіх регіонів України представили своє бачення подальшого впровадження реформи місцевого самоврядування у таких галузях як освіта та медицина.








Тэги: правительство, Владимир Ширма, децентрализация, совещание

Схожі новини:


Комментариев: 1
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:30:15, 06.04.2018 [Материал]

Сколько уголовников в одном здании.!
Оголошення на ЖЖ інфо: