Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2018 » Декабрь » 13 » 12:04:24

Більшість «швидких допомог» районів Житомирщини заправляються у сусідніх районах

13.12.2018, 12:04:24 4213 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Більшість «швидких допомог» районів Житомирщини заправляються у сусідніх районах

Автомобілі швидкої допомоги з районів області заправляються у сусідніх районах. Відповідний висновок можна зробити на підставі документів, опублікованих на порталі публічних закупівель «ProZorro».

Понад 4-мільйонний тендер на закупівлю пального для «швидкої» області провели ще у серпні. За умовами постачальник повинен мати автозаправні станції у кожному району області. Однак переможець торгів, київське ТОВ «Техойл Торг», згідно із поданими ним документами, співпрацює із АЗС всього у 10 районах. Тож окремим підрозділам «швидкої» доводиться їздити за пальним до найближчих населених пунктів за кілька десятків кілометрів.

 

Любар

1

Бердичів та район

2

Житомир та район

7

Баранівка

1

Коростень

1

Овруч

1

Новоград-Волинський та район

1

Радомишль та район

2

Коростишів

1

Попільня

2

 

Всі наведені дані кожен охочий може перевірити ось тут. Заодно порівняти із переліком АЗС від фірми-конкурента.

Примітно, що географія іншого учасника торгів, ТОВ «Трейд Ойл Груп», ширша як мінімум у 2 рази. Ціна питання — 10 тисяч гривень. Саме на таку суму пропозиція підприємства виявилася вищою від конкурента.

Чи заощадить адміністрація обласної «швидкої» ці 10 тисяч, «ганяючи» автомобілі на заправку за десятки кілометрів? Сумнівно. Адже витрати пального неодмінно зростуть. Щоправда, керівництво швидкої допомоги, проти якого вже розслідується справа щодо недоцільного використання коштів, це, здається, не обходить...


Тэги: Житомирская область, скорая помощь

Схожі новини:


Комментариев: 1
Pound
1 Life is life (Pound)   • 12:08:46, 13.12.2018 [Материал]

Чого дурний, бо бідний, а чого бідний, бо дурний, так і в нас. Дивно ще, що з ранку не з'їжджаються всі швидкі країни до Києва, заправилися і гайда на райони)))
Оголошення на ЖЖ інфо: