Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Октябрь » 4 » 07:46:52

«Зрада отменяется»: президент Зеленский отреагировал на массовые протесты в Украине. ВИДЕО

04.10.2019, 07:46:52 21195 27 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Зрада отменяется»: президент Зеленский отреагировал на массовые протесты в Украине. ВИДЕО

Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что уважает право граждан на протест, однако призвал их не поддаваться на провокации отдельных политиков.

Таким образом глава государства отреагировал на митинги в Киеве из-за "формулы Штайнмайера". Обращение политика было распространено пресс-службой Офиса президента, передает "Обозреватель".

По словам Зеленского, никаких соглашений с представителями "ДНР" и "ЛНР" подписано не было.

"Я уважаю конституционное право каждого гражданина на протест. Я слышу вас, и поверьте, я никогда не сдам Украину", – сказал он.
 

"В то же время я очень прошу всех взвешенно и спокойно подойти к ситуации и не поддаваться на манипуляции и провокации некоторых лиц. Они очень хотят использовать вас, и вернуть себе возможность по грабежу, стать жертвами политического преследования и избежать уголовной ответственности. Этого не будет. Все будет Украина!", – добавил Зеленский.


Он также подчеркнул, что новый закон об особом статусе Донбасса будет учитывать "красные линии" и общественное мнение.
 


Как пояснил президент, "формула" определяет, когда должен заработать закон об особом статусе Донбасса. Он отметил, что согласование "плана Штайнмайера" было условием проведения встречи в "нормандском формате".

Напомним, ранее росСМИ распространили информацию о том, что украинская делегация якобы, как и другие участники переговоров в Минске, подписала нашумевший план по Донбассу – "формулу Штайнмайера". После этого президент Украины Владимир Зеленский провел срочный брифинг, на котором сообщил, что Украина согласовала, но не подписала "формулу". Он пообещал, что "капитуляции не будет".

1 и 2 октября недовольные подписанием "плана Штайнмайера" украинцы вышли на акции протеста под здание Офиса президента и на Майдан Независимости. Акция протеста прошла также в Житомире.

Тэги: формула Штайнмайера, украина, протест, Зеленский

Схожі новини:


Комментариев: 26
RaID
1 Сергій (RaID)   • 08:04:24, 04.10.2019 [Материал]

"Все що я гучно обіцяв я не виконую, але тут вірте мені на слово"... Проблема у тому, що слабо віриться, але навіть якщо він і щирий, то це не залежить від нього, наївна ти наша бубочка. Плюси і мінуси під відео на ютуб показують як інтернет вірить у сказане, відключені коментарі мабуть не просто так також.
Muz
3 Игорь (Muz)   • 08:24:32, 04.10.2019 [Материал]

Пффф....ну, тоді і Порошенко був наївною бубочкою, який свято вірив у Мінські угоди.
RaID
6 Сергій (RaID)   • 08:45:19, 04.10.2019 [Материал]

Ну як бачимо його (хитрий мабуть) план підкинути якісь умови і понизити рівень боїв спрацював. Після того не було дебальцевих чи іловайських, літаки повни десантників не збивали і так далі. А чому зе пішов на план росії, замість того щоб триматись плану України (де спочатку безпека і кордон, а потім вибори), чому план рашки де вибори спочатку? Може тому що рашка вміє проводити чесні вибори аля референдум у криму і проведе і буде тиснути на те що вибори були, давайте статус?
Muz
8 Игорь (Muz)   • 08:49:22, 04.10.2019 [Материал]

Ееее.....я вибачаюсь....але, Сергію, ви взагалі слухали відео? О_о
Чи ви просто знущаєтась? Чи я з ботом спілкуюсь?
Спеціально для вас же це відео зняли. Чітко сказано, спочатку кордон, безпека, а ПІСЛЯ - вибори і статус.
RaID
9 Сергій (RaID)   • 08:57:38, 04.10.2019 [Материал]

Може це я з ботом спілкуюсь? Відео це його слова. У підписаному папірці немає нічого про кордон, війська і так далі. Я бачу вже трактовку лаврова цього процесу, цитую "це як прідністров'я", тому думка ЗЕ це його думка. У тих своя і це зрозуміло було не підписуючи нічого, але тепер у них +1 папірець де написано що закон про статус має бути, і навіть до виборів, потім вибори і внезапна обсє яке ніколи не займалось оцінкою чесності виборів має сказати що вони чесні... це ті самі пацани які під носом нічого не бачать ( https://img.tsn.ua/cached/1518092914/tsn-2cb3382837f9b91c3a25a3f20b5ee88b/thumbs/1200x630/70/31/7e616c88f381d42474c7cc5be2ef3170.jpg ) мають тепер визначати державний устрій країни? втф?
Muz
12 Игорь (Muz)   • 09:08:18, 04.10.2019 [Материал]

Кордон, війська і так далі - в Мінських угодах. Їх ніхто не відміняв. І вони мають пріоритет над формулою Ш.
Ви здатні скласти 2+2 ?
RaID
16 Сергій (RaID)   • 09:28:13, 04.10.2019 [Материал]

А ви бачили текст що підписав Кучма? Де там що це додаток до мінських чи ще щось тіпа того що ви кажете? Це такий собі окремий папірець, який для раші стане основним у її реалізації плану і всі забудуть про інше. Можете це зрозуміти? Читайте оригинал що підписано, ніякого кордону немає. Згідно закону України, але команда слуг має більшість і проштовхне будь який потрібний закон. Все залежить від адекватності цього закону, але він буде писатись після зборів у нормандському форматі, коли раша привезе текст закону який їх влаштує і все, далі або приймаєте що дадуть, або не приймаєте і немає миру далі. То мир за будь яку ціну чи ні буде у нас? Він за весь час президенства не міг вичавити з себе хто агресор, і перший і единий раз це сказав у штатах. Мабуть у нас язик не повертається сказати. Короче, удачі у вашій святій вірі, я реаліст.
Muz
20 Игорь (Muz)   • 10:20:22, 04.10.2019 [Материал]

Вибачте, але і про відміну Мінська ніхто ніде не заікався. Підписання формули ніяк не відміняє виконання Мінських угод.
Поки вони не будуть виконані, ніякі інші закони діяти не будуть. Ніяких виборів ні в яких форматах теж не буде, і не буде ніяких статусів.
Блін, це просто черговий поштовх в сторону дипломатичного вирішення питання, а ви чогось так перезбудились. Це все - хоч якісь дії. А те, що кажете ви - лише пророцтва, гадання на гущі і т.д.,, які ви хочете підкріпити продовженням війни, а не реалізм.
RaID
23 Сергій (RaID)   • 10:48:34, 04.10.2019 [Материал]

Дипломатичне вирішення питання війни у питанні хто капітулює, от і все. Звичайно що ніхто не пише у договорі що я виграв, а ти програв. Просто завжди умови у таких угодах такі що хтось виграє, а хтось програє за ними. Враховуючи що ми зараз не з сильної позиції це почали - очевидно хто у цьому договорі буде дипломатичний лох який за все заплатить чи щось втратить. Раша не даремно чухатись починає, запаси накопиченого жирку не вічні, народ вже починає щось кіпішувати і мітінгувати, вже крим наш на хліб їм не намастиш, і кирило щось вже репутацію має олігарха, а не духовного лідера що мав би тримати вівці у загоні, пенсію 67 планують робити їм і так далі... Тиск продовжувати і була б у нас вигідніша позиція, а то може і взагалі б якісь нафтові регіон сказали б москві дасвіданія, і тоді б ми мали б ще сильнішу позицію. совок розвалився з часом не просто так...
Muz
2 Игорь (Muz)   • 08:23:19, 04.10.2019 [Материал]

Нашому зрадофільному народу доводитсья все розжовувати і пояснювати, як діточкам в дитсадочку.
RaID
7 Сергій (RaID)   • 08:46:17, 04.10.2019 [Материал]

Да да, то роса Божа, так і є. Вірте і не протирайте обличча, бо цілюща...
Muz
11 Игорь (Muz)   • 09:03:35, 04.10.2019 [Материал]

Але ж ви вмивались тією ж самою росою при Порошенко. В чому проблема?)
По-суті, це все - продовження початого попереднім президентом.
Тобто, найгірше, що може статися - це нічого не статися, і все залишиться як було (на радість Вам і таким як Ви).
RaID
13 Сергій (RaID)   • 09:10:19, 04.10.2019 [Материал]

От жалко що промах. Коли є за що хвалити хвалю любих, що пороха, що слуг. Але якщо є привід мішати з лайном, то і мішаю.
Muz
15 Игорь (Muz)   • 09:12:50, 04.10.2019 [Материал]

Якщо чесно, я сам слабо вірю в ці всі угоди і формули. Але в той же час розумів Порошенка і зараз розумію Зеленського, що ситуація вкрай складна і складновирішуєма. І Інші офрмати вирішення питання можуть вкрай погіршити ситуацію.
RaID
17 Сергій (RaID)   • 09:31:39, 04.10.2019 [Материал]

А впевні що цю стабільність яка хоть яка є не порушить цей двіж раптовий про мир у всьому світі? Видно що суспільство розкололось, на "зрада" і "побачимо що вийде"... Щось йде не так, і можуть початись нові активні бойові дії чи постійні акції протесту... На мою думку зе вибрав час пздц не вдало, коли світ рже з моніка зелінські, він поки себе не показав як сильний лідер, немає сильної позиції чим надавити на рашу - очевидно що це не наші умови.
Muz
21 Игорь (Muz)   • 10:30:15, 04.10.2019 [Материал]

Постійні обстріли на фронті - це стабільність? Прикро, що ви зараз не в окопах. Цікаво було б послухати вашу пісню про стабільність з відти.
Активні бойові дії можуть початись і без двіжа про раптовий мир. І Ви знову понете верещати, що президент ніхріна не робить для вирішення проблеми.
RaID
25 Сергій (RaID)   • 10:58:07, 04.10.2019 [Материал]

Постійні обстрілі на фронті у війну, ну да, стабільно обстрілюють. Неприємно, так, але факт. Але немає градів, смерчів, танкових боїв і прочої фігні яка була колись. Відчуваєте різницю що може бути і що є? І що значить знову буду кричати? Я і не кричав. Я не бєлка істеричка, я зважую які умови і що робиться і що можна було б зробити у таких умовах. Якщо дії адекватні, то ніякого кіпішу немає. А постійні обстріли на фронті це результат "перемир'я" по Зеленському і "треба просто перестати стріляти" тому всі питання до нього, а не мене. Він же вірить їм, а вони стріляють, як так то? Зараз ще розведуть війська, покинуть облаштовані укріплення і тільки скрещені пальці і чік-чірік будуть утримувати теростів щоб не піти вперед і не зайняти ці вільні укріплення зайнявші більші території.
Jafar_zt
4 Иван (Jafar_zt)   • 08:32:49, 04.10.2019 [Материал]

Про повернення Криму жодного слова. Про амністію сєпарів нічого не сказав. Я не вірю йому.
Muz
5 Игорь (Muz)   • 08:44:05, 04.10.2019 [Материал]

Амністія сепарів прописана в Мінських угодах.
Кримське питання не відноситься ні до Мінських угод, ні до вище озвученої формули.
Блін, коли вже наш народ навчиться спершу ознайомлюватись з матеріалами питання, а потім вже кричати "зрада"?
RaID
10 Сергій (RaID)   • 08:59:53, 04.10.2019 [Материал]

То треба було замість цього лайна підписати мінськ 3 де написано мінськ2 не діє, нова угода росія йде на йух з криму і донбасу, повертає контроль над кордоном, ми проводимо вибори. Крапка. Чого прив'язуватись до чогось? Треба бігом поспішити підписати коли у тебе не міцна позиція з точки зору часу для цих переговорів?
Muz
14 Игорь (Muz)   • 09:10:22, 04.10.2019 [Материал]

Навіщо маятись фігньою, відміняти і заново підписувати Мінськ? Мінськ діяв і діятиме. Крапка.
RaID
18 Сергій (RaID)   • 09:33:24, 04.10.2019 [Материал]

А чого чіплятись за старі угоди? Підпишість нові і кращі краще.
Muz
22 Игорь (Muz)   • 10:32:29, 04.10.2019 [Материал]

А в чому їх старість, чи неактуальність? Тим паче вони вже раз переписувались. Скільки ще потрібно?
RaID
24 Сергій (RaID)   • 10:52:07, 04.10.2019 [Материал]

Ну наприклад у мінську нічого немає про Крим. Чому б не написати нові з Кримом? Мінськ у свій час був рятівною соломинкою для припинення активних бойових дій, і це спрацювало і очевидно що був гарний маневр, який після цього дав нам привід нічого такого не виконувати, бо війська не виведені з нашої терититорії і тим самим прочавлювати санкції від єс і сша на росію. А тепер що буде? Тепер росія буде махати папірцем, проведеними виборами, якоюсь там реацією осбє де буде написано "вцілому" демократичні (нова метріка "вцілому")... наживку проковтнули, побачимо що далі буде з нами. Удачі, і нехай всі хто сумнівається будуть не праві.
Юрко
19 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:09:50, 04.10.2019 [Материал]

Стілець під бронхітним щуром захитався потужно...
Provocateur
26 Agent Provocateur (Provocateur)   • 16:57:02, 04.10.2019 [Материал]

... При чому його може погубити не тільки наївна віра в якісь там довомленості з ВВХ, але й така сама наївна віра, що "найращий міністр" (с) і (тм) буде його віддано прикриквати.
Оголошення на ЖЖ інфо: