Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2020 » Сентябрь » 4 » 08:08:25

Олена Розенблат: міська влада має забезпечити дитячими майданчиками кожен двір. ВІДЕО   PR  

04.09.2020, 08:22:07 3250 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Олена Розенблат: міська влада має забезпечити дитячими майданчиками кожен двір. ВІДЕО

Протягом шести років Олена Розенблат займається встановленням дитячих майданчиків у місті. Кожен ігровий майданчик має бути якісно побудований, аби юні спортсмени та діти могли безпечно та з користю проводити свій час, впевнена співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії», Олена Розенблат.

«Цей майданчик був збудований компанією «Фаворит ОПТ» по програмі субвенцій з державного бюджету. Головне для нас, як для компанії, це не освоїти бюджетні кошти, а будувати якісно, на результат. Місто і міська влада мають забезпечувати умови для того, щоб наші діти та молодь мали змогу проводити свій час корисно, не проводити час з пивом та цигарками, а займатися спортом, гратися на майданчиках. Це ті інвестиції в майбутнє, які мають бути», - говорить співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії» Олена Розенблат, - повідомляє Житомир.інфо.


Нещодавно ігровий майданчик з`явився по вулиці Рильського, 5. Тут вже гуляють матусі з дітьми, які з радістю розповідають про нове улюблене місце.

«Дуже подобається, бо тут поряд нічого такого немає, щоб дітки всі разом», - ділиться житомирянка Юлія.

«Все подобається, всі тренажери, гірки і ці ланцюги», - каже житомирянка Фелікса.

На думку Олени Розенблат - місто має передбачити для дітей якісні ігрові зони у подвір'ї, адже молодь та діти заслуговують на сучасні та цікаві локації для прогулянок.

«У нас є така програма «Щасливе дитинство» і в межах цієї програми у нас було встановлено близько 50 дитячих майданчиків. Сьогодні у мене знаходиться близько 100 звернень від мешканців нашого міста, на жаль я розумію, що наш фонд неспроможний забезпечити всі ті заявки і потреби, які є. Я вважаю, що це має бути загальноміська програма, на рівні міста забезпечити подвір’я придатними, безпечними дитячим майданчиками», - співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії» Олена Розенблат.

Думку про те, що дитячих майданчиків не вистачає у місті, поділяють й самі житомиряни.

«Багато будинків, дворів, хоча б щось невелике встановили для дітей. Тут я не пам’ятаю, щоб був майданчик, трохи залишилося від майданчика. Діти на асфальті гравій риють», - каже житомирянка Діана.

 

 

























Тэги: детские площадки, Елена Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 4
Oxy
1 Оксана (Oxy)   • 13:39:34, 04.09.2020 [Материал]

Міська влада має забезпечити кожен дитячий майданчик Оленою Розенблат.
google
4 Гугиль (google)   • 11:27:26, 05.09.2020 [Материал]

ага...посадить эту важную тётку в вагончик, выдать спецсредство - баклажан, и пусть ведет видеонаблюдение на майданчиках, чтоб никто не гадил, не бухал, не пилил качели на метал и т.п. Дело за малым - клонировать тётю Лену для каждого майданчика. Поддерживаешь петицию - лайкни!? )
https://babr24.com/n2f/2019/3/25_bella_25101243.jpg
Armen21
2 МАКС (Armen21)   • 14:27:48, 04.09.2020 [Материал]

Каждые выборы одно и тоже...Гражданка Германии, со словянской внешностью, оригинальностью не блеснула:)
bda
3 ДДД (bda)   • 16:12:13, 04.09.2020 [Материал]

"Протягом шести років Олена Розенблат займається встановленням дитячих майданчиків у місті"
И, сколько за 6 лет появилось детских площадок в городе? И, в какую сумму из горбюджета это вылилось? Дайте статистику, а не, блаблабла!
Оголошення на ЖЖ інфо: