Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2008 » Сентябрь » 19 » 13:30:46

Житомирский музыкально-драматический театр им. И.Кочерги оштрафован на 2 тыс. грн

19.09.2008, 13:30:46 12109 1
Житомирский музыкально-драматический театр им. И.Кочерги оштрафован на 2 тыс. грн

Житомирський обласний музично-драматичний театр ім. І. Кочерги оштрафовано на 2 тис. грн. за неподання інформації у встановлені головою відділення строки.

Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомило Житомирське відділення Антимонопольного комітету України

Так, відділення надало офіційну вимогу Драмтеатру щодо надання певної інформації, яка стосувалася розрахунку вартості орендної плати та комунальних послуг витрат на водопостачання, електроенергію та надати договори з орендарями приміщень для організації та проведення концертно-видовищних заходів, обсяги послуг у натуральному та грошовому виразі за 2007 рік з надання в оренду приміщень театру для організації та проведення концертно-видовищних заходів.

При цьому відділення попередило театр про те, що вимоги голови відділення щодо надання інформації є обов’язковими для виконання у визначені ним строки.

Але керівництво театру проігнорувало вимоги голови відділення і не подало запитувану інформацію у встановлений строк. Відділення повторно надіслало вимогу до театру. Але знову ж таки запитувана інформація до відділення не надійшла.

Керівництво театру на засіданні адміністративної колегії обґрунтувало свої вчинки тим, що помилилися в строках наданнях інформації, а саме в календарних чи робочих днях подається інформація.

По-друге, керівництво театру недосконало було обізнане з законодавством про захист економічної конкуренції, а саме, що відповідно до статті 22 Закону України “Про Антимонопольний комітет України” вимоги голови Відділення щодо надання інформації є обов’язковими для виконання у визначені ним строки та те що відповідь має бути надано на кожне питання цієї вимоги згідно з нумерацією, інформація має бути повною, точною і достовірною.

У разі відсутності запитуваної інформації необхідно зазначити у відповіді та пояснити причини.

Керівництво визнало своє порушення і пообіцяли більше не порушувати законодавство про захист економічної конкуренції.

Тэги: спектакли, Житомир, театр

Схожі новини:


Комментариев: 1
либерти
1 либерти (либерти)   • 15:05:39, 20.09.2008 [Материал]

Керівництво театру повинно турбуватися не тільки репертуаром,але і знати кому перед відкриттям сезону дарувати абонемент. В іншому разі-дорожче виходить.
Оголошення на ЖЖ інфо: