Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2016 » Май » 16 » 13:47:15

У Бердичеві відбулися фінальні змагання обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування

16.05.2016, 13:50:15 3129 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Бердичеві відбулися фінальні змагання обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування

13 травня у Бердичеві відбулась VII обласна спартакіада спартакіада серед збірних команд органів місцевого самоврядування.

Змагання проходили під гаслом, яке вже стало традиційним, -  «Спорт об’єднує всіх в одну команду».

В п’ятницю на фінал спартакіади прибули 18 команд  - представників районних та міських рад нашої області.Змагання проводились з таких видів спорту як волейбол, міні-футбол, теніс настільний, шашки та швидкі шахи.

Головним суддею спартакіади був голова Житомиської обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик.

На урочисту церемонію відкриття змагань та для підтримки депутатів і працівників районних  та міських рад області прибув перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.

«Немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя може сприяти здійсненню багатьох добрих справ. Дуже приємно відзначити, що цього року в порівняні з минулими роками, активнішими стали депутати сільських, селищних рад, які беруть сьогодні участь у змаганнях. Переконаний, що всі ви є гарним прикладом для молоді», - сказав під час церемонії відкриттяВолодимир Ширма.

Переможцями у загальному заліку стала збірна команда Радомишльської районної ради. Друге місце посіла команда Ружинської районної ради, а третє – команда Коростеньскої районної ради.

Футбольна команда Житомирської обласної ради, капітаном якої був депутат обласної ради Валентин Саківський, здобула третє місце у змаганнях з міні-футболу.

Зараз формується збірна команда Житомирської області зі складу депутатів рад усіх рівнів для участі у всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд органів місцевого самоврядування, яка відбудеться з 6 по 11червня в м. Чорноморськ Одеської області.


1 2sparta

1 3sparta

1 4sparta

1 5sparta

1 6sparta

1 7sparta

1 8sparta

1 9sparta

1 10sparta
1 11sparta

1 12sparta
1 13sparta

1 14sparta

Прес-служба обласної ради


Тэги: Спорт, спартакиада, Бердичев

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: