Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Октябрь » 22 » 07:59:57

Основні кроки та досягнення Ощадбанку: вересень 2015 року     Реклама  

22.10.2015, 22:54:33 4338 1
Основні кроки та досягнення Ощадбанку: вересень 2015 року

3 млрд. грн. дострокове погашення кредитів рефінансування від НБУ

В результаті поліпшення ліквідної позиції Ощадбанк здійснив дострокове погашення кредитів рефінансування від НБУ в сумі 3 млрд. грн.

Дострокове погашення надасть можливість у подальшому знизити боргове навантаження за кредитами НБУ, зменшити вартість ресурсної бази банку (достроковому погашенню підлягають «найбільш дорогі» кредити рефінансування). Таким чином один з ключових індикаторів ефективної роботи банку, а саме показник процентного спреду, зростає.

11 млрд. грн. залучено на депозит «Довіра» Довіра в дії.

Державний банк залишається острівцем стабільності на банківському ринку. Це відчувають вкладники, довіряючи йому свої гроші на зберігання. Так, на акційний депозит «Довіра» вже залучено 11 млрд. грн. При цьому понад 70% клієнтів відкрили депозити на тривалий термін – понад півроку. Вкладники Ощадбанку усвідомлюють, що їх кошти захщені державною гарантією на 100%. Це єдиний банк в Україні, в якому повернення вкладів гарантується державою в повному обсязі без обмеження суми.

Перший енергоефективний. Кількість виданих Ощадбанком «теплих» кредитів перевищила 36 тисяч.

Щодня банк видає більше 600 кредитів на впровадження енергоефективних заходів як в окремих квартирах, так і в приватних будинках. Це «промислові» масштаби. Крім того, вже видано 34 кредити ОСББ на суму майже 1,5 млн.грн. Україна стає на шлях енергоефективності.

13 установ нового формату загалом відкрито 154 установи нового типу

Ощадбанком відкрито 13 відділень нового формату, зокрема по два в Дніпропетровську,  Житомирі, Львові та Одесі. Ще три нові установи прикрасили інфраструктуру Харкова, по одному новому відділенню відкрито у вересні в Херсоні та Полтаві. Загалом вже відкрито 154 установи нового типу. Вони є індикатором змін у державному банку. Їх ключові параметри – новітній дизайн, стильний фасад, зручні зони очікування та обслуговування клієнтів, кімната для переговорів, зона самообслуговування з інформаційно-платіжним терміналом і банкоматом, висококваліфікований персонал.

Зарплатні проекти з Одеською та Харківською патрульними службами МВС

Ощадбанк продовжує співпрацю з патрульними службами в регіонах. Нещодавно банк розпочав співпрацю з Одеською та Харківською патрульними службами МВС. Саме харківські патрульні першими отримали оновлену безконтактну картку від Ощадбанку, дизайн якої був спеціально розроблений для патрульної поліції. Основним елементом на картці є зображення шеврона, представленого через призму калейдоскопа. Партнерами банку в рамках зарплатних проектів також є патрульні служби Києва та області та Львова.

64 481 рахунок Ощадбанк відкрив для надання адресної допомоги вимушеним переселенцям з зони АТО. 

Для зручності переселенців Ощадбанк максимально спростив процедуру обслуговування та приймання документів, реалізувавши його через "єдине вікно" в понад 2 000 своїх відділень. Передавання документів до установи банку здійснюється уповноваженим представником сім’ї за попередньою його реєстрацією в Контакт-центрі або на Інтернет-сторінці Ощадбанку. Отримати виплати можна в більш ніж 2 000 банкоматів Ощадбанку або в майже 5 000 установ.

Сплата судового збору з використанням платіжних карток на веб-порталі Державної  судової адміністрації України

Ощадбанк продовжує втілювати в життя  ініціативи, що полегшують життя сфери бізнесу та звичайних людей. Відтак, спільно з державним підприємством «Інформаційні судові системи» банк реалізував можливість сплати судового збору з використанням платіжних карток Visa та МasterCard на веб-порталі Державної судової адміністрації України http://court.gov.ua. На сайті  представлено 663 суди загальної юрисдикції.

Ощадбанк спільно з компанією «Портмоне» реалізував онлайн-оплату єдиного податку

Відвідавши сайт Ощадбанку або сервісу Portmone.com та обравши розділ «Платежі до бюджету» , користувачі платіжних карток Visa і MasterСard зможуть здійснити оплату єдиного податку.

Вільний доступ до реєстру власників земельних ділянок

Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр) у рамках реформування системи земельних відносин відкрила в мережі Інтернет вільний доступ до реєстру власників земельних ділянок, а також запускає онлайн-послугу замовлення виписки про нормативно-грошову оцінку землі. Обов'язковою умовою отримання доступу до реєстру є електронна ідентифікація заявника за допомогою або електронного цифрового підпису, або альтернативної схеми ідентифікації за допомогою банківської картки Ощадбанку. Це стало можливим завдяки Bank ID від Ощадбанку. Такий спосіб авторизації заснований на використанні даних, які є про клієнта в банку. Мета впровадження сервісу – забезпечення надійної та зручної верифікації користувача через його власний Інтернет-банкінг на порталах адміністративних послуг для доступу клієнтів Ощадбанку, а надалі й інших банків, до електронних державних послуг.
Фотографії:
Основні кроки та досягнення Ощадбанку: вересень 2015 року

Тэги: ощадбанк, банки, финансы

Схожі новини:


Комментариев: 1
eg01st
1 Максим (eg01st)   • 10:35:48, 23.10.2015 [Материал]

Очереди с коммуналкой как были, так и остались. Стало еще медленнее. Единственное, что поменялось - это с натянутой улыбкой после операции произносят: "До зустрічі в ощадбанку".
Оголошення на ЖЖ інфо: