Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Декабрь » 16 » 16:50:40

Революція в лікуванні варикозної хвороби     Реклама  

16.12.2016, 17:50:31 4692 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Революція в лікуванні варикозної хвороби

Варикозне розширення вен - хвороба, яка існує ще з давніх часів. А всі успіхи цивілізації, в результаті яких людина починає вести все менш рухливий спосіб життя, тільки посилюють цю проблему.


Причини виникнення варикозу.

Саме згубні звички, малорухомий спосіб життя або ж види спорту при яких ноги піддаються великим фізичним навантаженням, стояча або сидяча робота призводять до цього захворювання. Недуга небезпечна і тим, що на початкові симптоми люди реагують рідко. Така байдужість дозволяє хворобі прогресувати.


Як розпізнати хворобу?

Кожен з нас повинен знати, як визначити варикоз і розуміти наскільки важливо вміти розпізнати цей підступний недуг як можна раніше. Для цього лікар-флеболог медичного центру «Відновлення» виділяє симптоми, за наявності яких необхідно відразу ж звернутися до нього на прийом.

Тому, якщо ви почали відчувати тяжкість і печіння в ногах, біль і судоми в певних місцях (найчастіше в литкових м’язах), з’явилася набряклість і почали темніти і випирати вени, все це говорить про те, що у вас почав розвиватися варикоз і потрібно негайно застосовувати заходи і приступати до лікування.

Багато хто з нас, виявивши у себе варикозну хворобу, намагається вдатися до нетрадиційної медицини і, знайшовши в мережі пару найпопулярніших варіантів, приступають до експериментів. За допомогою трав’яних настоїв, мазей, різного роду дієт і вправ, можна лише  дати можливість хворобі розвиватися далі, що може призвести до плачевних результатів.

Поки людина займається самолікуванням, хвороба настільки прогресує, що допомогти йому можуть тільки радикальні методи. Тому краще відразу ж, довіритись досвідченому флебологу, який проведе обстеження і призначить необхідне лікування.


Які сучасні підходи у лікуванні варикозного розширення вен?

Ефективні методи лікування варикозу  намагалися знайти ще в стародавні часи всім відомі цілителі, такі як Авіцена, Гіппократ але, на превеликий жаль, їм це не вдалось. В наш час, завдяки тому, що медична наука не стоїть на місці а стрімко розвивається, у нас є чудова можливість вчасно діагностувати та вилікувати дане захворювання на будь-якій стадії.

Медичний центр «Відновлення» також не стоїть на місці, а постійно удосконалює свої методики та професіоналізм. Великий особистий досвід та широка міжнародна інформація дозволяють вибрати оптимальні режими лікування та отримати найкращий результат.

За досить короткий проміжок часу було успішно проведено значну кількість процедур по лікуванню варикозної хвороби на різних стадіях. Наші пацієнти одразу відмічають позитивний результат а також хороший косметичний ефект.
 
Переваги сучасного лікування варикозу у центрі здоров’я «Відновлення»:
  • Процедуру проводять в амбулаторних умовах (без госпіталізації).
  • Мінімальна операційна травма (можливе лікування обох ніг одночасно).
  • Нетривалість втручання (30-40 хвилин).
  • Використання тільки місцевої анестезії.
  • Рання активація пацієнта (через 1-3 години можна вирушати додому).
  • Відсутність реабілітаційного періоду (на наступний день можливий вихід на роботу, звичайний ритм життя не порушується).
  • Ідеальний косметичний ефект (повна відсутність шрамів і гематом).
  • Найнижчий відсоток післяопераційних ускладнень.
 
Слід пам’ятати, що тільки своєчасне лікування варикозу дасть найкращі результати. Не будьте байдужі до свого здоров’я!

Зверніться за кваліфікованою допомогою до центру здоров’я «Відновлення» за адресою: м.Житомир, вул. Любарська 4, телефон  (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60. Додаткова інформація на сайті www.reabilitacia.zt.ua
 

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я
Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року
 
 
 

Тэги: центр Відновлення, медицинa, лечение

Схожі новини:


Комментариев: 2
xom
1 xom (xom)   • 20:27:49, 16.12.2016 [Материал]

Вот когда деньги, в случае отсутствия результатов лечения возвращать будут, тогда и посмотрим. А пока считаем это очередным надувательством.
Admiral8
2 Papa (Admiral8)   • 22:25:44, 16.12.2016 [Материал]

с каких это пор "переломы называют болезнями". жрать надо меньше всякой варенки, химии, мяса, сала. больше сырых фруктов и овощей.
Оголошення на ЖЖ інфо: