Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2017 » Март » 23 » 18:38:34

Житомирщина найкраща у фінансуванні спортивної галузі у сільській місцевості, - облрада

23.03.2017, 18:38:34 2482 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирщина найкраща у фінансуванні спортивної галузі у сільській місцевості, - облрада

У Житомирі 23 березня відбулось виїзне засідання колегії Міністерства молоді та спорту України за участі Міністра Ігоря Жданова, голови обласної ради Володимира Ширми, голови обласної державної адміністрації Ігоря Гундича, народного депутата України Олексія Павленка.

На порядку денному засідання розглядалось питання розвитку фізичної культури та спорту в сільських і селищних територіальних громадах в умовах децентралізації влади, - повідомляє прес-служба Житомирської облради. 

Ігор Жданов під час відкриття засідання колегії наголосив, що стратегічною метою державної регіональної політики є підвищення стандартів, у ому числі і у сфері фізичної культури і спорту для кожного громадянина незалежно від місця проживання. Міністр виокремив декілька проблемних питань, які притаманні сільським територіям – це і незадовільний стан кадрового забезпечення, матеріально-технічна база, внаслідок чого сільське населення практично позбавлене можливостей займатись будь-якими формами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи.

Про фінансову підтримку галузі молоді і спорту наголосив і Володимир Ширма: «У цьому році на фінансування галузі спорту у бюджеті закладені удвічі більше, аніж у минулому. І до кінця року, я впевнений, ця цифра зросте».

За офіційними даними Житомирська область має найкращий показник в Україні щодо фінансування сфери фізичної культури і спорту у сільській місцевості: в середньому 111 грн на одну особу. Ця цифра багато про що говорить, особливо у порівнянні з Чернігівською області, де такий показник дорівнює 5 гривням на людину.

Наразі триває формування повноцінного життєвого середовища жителів об’єднаних територіальних громад, необхідного для їх всебічного розвитку та самореалізації.

Під час колегії міністр Ігор Жданов відзначив подяками Міністерства молоді і спорту України за розвиток фізичної культури в області кращих представників галузі, серед них був і голова обласної федерації волейболу Володимир Ширма.

В ході візиту міністр молоді та спорту України відвідав спортивну базу дитячо-юнацького клубу “Орбіта” Тетерівської ОТГ та оновлену базу олімпійської, паралімпійської та дефолімпійської підготовки ФОК “Динамо” у  Житомирі.






Тэги: Спорт, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 3
garold
1 Кonstantin (garold)   • 19:53:17, 23.03.2017 [Материал]

У меня одного фотографии вызывают ощущения 26 партсъезда ссср?
pushistik11
2 Пушистик (pushistik11)   • 20:27:44, 23.03.2017 [Материал]

Хотелось бы посмотреть на делегата парсъезда, втыкающего в телефончег во время доклада. Лес бы валил в не сильно тёплых местах, как минимум.
DMB2016
3 Kostya (DMB2016)   • 21:09:18, 23.03.2017 [Материал]

НАЙКРАЩА В ОТМЫВАНИИ ДЕНЕГ....А ПАРНИ ГУЛЯЮТЬ В МЯЧ ЗА 70 грн в лучшем случае..а в смете уроды и на мячах воруете...
Оголошення на ЖЖ інфо: