Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Март » 30 » 11:00:06

Депутати ініціювали створення обласної програми по підтримці Житомирського обласного онкодиспансеру

30.03.2017, 11:00:06 2425 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Депутати ініціювали створення обласної програми по підтримці Житомирського обласного онкодиспансеру

Підготовка до десятої сесії обласної ради триває. 29 березня депутати працювали у постійній комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

У ході комісії було заслухано звіти облдержадміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2016 рік,  про стан  виконання програм у галузі охорони здоров’я та соціального захисту, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради. 

Також депутати - члени комісії погодили звіт про виконання обласного бюджету за 2016 рік та внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік. Зокрема, для проведення ендопротезування жителям області буде виділено 1млн 900 тис грн, для обласного протитуберкульозного диспансеру на придбання стоматологічних установок  - 180 тис грн, на забезпечення закупівлі слухових апаратів для дітей – 400 тис грн.

За пропозицією депутата Сергія Орлюка комісія доручила управлінню охорони здоров’я та департаменту фінансів розробити обласну програму з підтримки онкологічного диспансеру та підтримала пропозицію депутата Євгенія Жабокрицького щодо закупівлі колоноскопу для онкодиспасеру за рахунок коштів з депутатського фонду. Суть пропозиції полягає в тому, щоб кожен депутат обласної ради виділив по 50 тис грн зі своїх депутатських коштів на закупівлю зазначеного обладнання.

Також під час роботи комісії розглянули питання комунального майна, низку звернень до центральних органів влади.

У засіданні комісії взяли участь голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута.

 


Тэги: онкодиспансер, облсовет, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 1
comments
1 Сергей Иванович (comments)   • 23:50:23, 30.03.2017 [Материал]

Правильно делаете, господа. Спасибо...
Оголошення на ЖЖ інфо: