Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Июнь » 1 » 19:32:32

Офіційне звернення Житомирської обласної ради до громадськості та ЗМІ

01.06.2016, 19:32:32 3565 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Офіційне звернення Житомирської обласної ради до громадськості та ЗМІ

Житомирська обласна звертається до громадськості та ЗМІ Житомирщини:

У зв’язку з випадками, що останнім часом мали місце, коли сторонні особи, які представлялись помічниками голови обласної ради, втручались у питання діяльності окремих організацій та установ, прес-служба обласної ради повідомляє наступне.

У даний час помічниками голови обласної ради Анжеліки Лабунської на громадських засадах є Кухарчук Іван Миколайович, Савченко Володимир Йосипович, Шелепа Валерій Анатолійович.        

Радниками голови обласної ради, відповідно до розпорядження голови обласної ради, призначено Мельника Віктора Івановича, Карпову Ірину Анатоліївну.

Вказані дані оприлюднено на офіційному веб-сайті обласної ради.

Просимо врахувати зазначене і у подальшому користуватися виключно інформацією, яка розміщена на офіційному веб-сайті обласної ради.

Також повідомляємо, що громадська рада при обласній раді не створювалась, і неправомірне використання цього логотипу  буде підставою для звернення до правоохоронних органів та притягнення до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Прес-служба обласної ради


Тэги: облсовет, Житомирская область, обращениe

Схожі новини:


Комментариев: 1
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 10:17:42, 02.06.2016 [Материал]

Увага! В Україні постійно реєструються випадки, коли особи видають себе за державних службовців, але служать тільки свому гаманцю. Або панамському рахунку.
Оголошення на ЖЖ інфо: