Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Сентябрь » 21 » 07:59:24

Мезотерапія в «Medibor Beauty» : молодість та здоров’я шкіри     Реклама  

21.09.2016, 08:03:26 2718 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Мезотерапія в «Medibor Beauty» : молодість та здоров’я шкіри

У єдиному в Житомирі центрі естетичної медицини та косметології «Medibor Beauty», створеному на базі медичного центру «Medibor», застосовують новітні ефективні методики для збереження краси та здоров'я шкіри. Зокрема, це — терапевтичні, апаратні, лазерні та ін’єкційні.

Серед них чільне місце займає мезотерапія — сучасна методика оздоровлення та омолодження за допомогою мікроін'єкцій. Необхідні клітинам препарати вводяться під шкіру, в її серединні шари.

Мезотерапію шкіри проводять на різних ділянках тіла, адже ця процедура допомагає позбавитися як від целюліту, так і від естетичних дефектів та вікових змін шкіри обличчя. Мезотерапія дозволяє навіть вирішити проблеми з надмірною вагою, позбавитися зайвих сантиметрів на талії, животі та сідницях без операції. Курс мезотерапії ефективний і при проблемах з волоссям та шкірою голови.
 

Мезотерапія шкіри: особливості процедури


При мезотерапії у клітини шкіри вводять сироватки та коктейлі, які містять необхідні вітаміни, мінерали, антиоксиданти, гіалуронову кислоту або лікувальні препарати. У центрі естетичної медицини «Medibor Beauty» лікарі-косметологи, залежно від проблем, визначають потребу шкіри в тій чи іншій речовині та підбирають індивідуальний склад коктейлю.

Коктейль вводять безпосередньо в проблемну зону: так досягається ефект створення резерву певної речовини. Це і допомагає у вирішенні конкретної проблеми: ліфтинг та корекція зморшок, зволоження та відновлення пружності шкіри, позбавлення від вугрів та постакне, коригування рубців та стрий, відновлення росту волосся.

Мезотерапія в «Medibor Beauty» : молодість та здоров’я шкіри

Процедура мезотерапії має кілька вагомих переваг:
  • вона допомагає у боротьбі з багатьма недоліками шкіри обличчя та тіла;
  • ефект помітний уже після першої процедури (підшкірні ін'єкції дозволяють лікувальним препаратам проникнути безпосередньо в проблемні зони);
  • це безболісно (мезотерапію шкіри проводять під місцевою анестезією, завдяки чому дискомфорт майже не відчутний);
  • голка для ін'єкції має дуже малий діаметр — це виключає можливість травмування;
  • ефект після проведення процедури довготривалий.

Після мезотерапії шкіра обличчя виглядає більш пружною та свіжою, вирівнюється колір обличчя, а зморшки стають менш помітними. На тілі зменшуються жирові відкладення та прояви целюліту, зникають розтяжки. Якщо ж процедура застосовується для вирішення проблем з волоссям, це стимулює їх ріст, відновлює структуру, волосся стає сильнішим і більш слухняним.
 

Показання і протипоказання для проведення процедури


Проведення процедури мезотерапії рекомендоване у випадках, якщо наявні такі проблеми:
  • вікові зміни шкіри (зморшки, тьмяний колір обличчя, «мішки» під очима);
  • пігментні плями;
  • купероз, судинні «зірочки»;
  • вугрі, рубці від акне (постакне);
  • целюліт, надлишкові жирові відкладення;
  • шрами та розтяжки;
  • погіршення якості та випадіння волосся.
Як і будь-яка косметологічна процедура, мезотерапія має певні протипоказання. Тому перед її проведенням косметолог «Medibor Beauty» збере анамнез: приготуйтеся розповісти не лише про бажані результати від процедури, а й про наявні алергічні реакції та перенесені захворювання.

Вартість процедури мезотерапії залежить передусім від того, які лікувальні препарати застосовуються та в якій зоні проводяться ін'єкції.

Пам'ятайте, що здорова й красива шкіра — це просто, якщо вчасно звернутися до лікаря. У косметологічному центрі «Medibor Beauty» можна отримати безкоштовну консультацію, на якій лікар-косметолог допоможе підібрати найбільш ефективну та безпечну методику корекції естетичних дефектів та складе індивідуальну програму лікування, зважаючи на стан та особливості шкіри, а також на особисті побажання клієнта.

Тэги: медицина, медибор, Здоровье

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: