Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Февраль » 27 » 14:50:18

Оновлений Фарш-бар "Котлета": нове меню від шефа і ціни, які дивують     Реклама  

27.02.2017, 14:58:00 10003 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Оновлений Фарш-бар

У Житомирі, після візиту Ольги Фреймут та проекту "На ножах", кардинально оновився ресторан Фарш-бар "Котлета". Абсолютно нове меню від шеф-кухаря і ціни, які приємно дивують гостей закладу. Доставку страв як і раніше виконує реактивний сервіс Містер Ам.

Ми вже розповідали, що в самому центрі Житомира (вул. Леха Качинського, 6) вишукані страви для житомирян готує учасник першого сезону популярного телешоу «МастерШеф» Іван Каменчук. Тому в якості всіх страв ви можете навіть не сумніватися.

Фарш-бар "Котлета" - це чудове місце для того, щоб відсвяткувати день народження, корпоратив або дитяче свято. Кожен день після 8 години вечора в залі вимикають світло і запалюють свічки, затишна романтична атмосфера вам забезпечена. Якщо ви тут ще не були, радимо відвідати цей заклад, вам забезпечать якісне обслуговування і подарують відмінний настрій.
 

Цілий тиждень діє знижка 50% на "Страву тижня"


Сміливо заходьте на сайт сервісу доставки їжі Mister.Am, замовляйте і насолоджуйтеся улюбленими стравами! Замовити смачні страви можна прямо зараз: http://misteram.com.ua/zhytomyr/kotleta-zt

 
картинка клікабельна
Котлета фарш-бар


Котлета фарш-бар

Котлета фарш-бар

Котлета фарш-бар

Котлета фарш-бар



Котлета фарш-бар

 

  ДОСТАВКА ЇЖІ У ЖИТОМИРІ НА MISTER.AM  


 

 

Тэги: ресторані, Житомир, Мистер Ам

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: